TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN


dinsdag 31 maart 2009

Ziekenhuisopname's

Helaas heb ik mijn blog de laatste weken niet kunnen bijwerken. Ik heb een ziekenhuisopname van bijna 2 weken achter de rug met een onderbreking van 1 dag thuis. Mijn blindedarm was ontstoken en lekte, achteraf bezien, al een hele poos. Het gevolg was een grote buikoperatie waarbij de blindedarm maar ook een fiks aantal verklevingen in de buikholte zijn weggehaald. Na een opname van een week mocht ik naar huis om vervolgens na een dag alweer opgenomen te moeten worden. Ik had een loeigroot abces en deze moest geopend. Ik bespaar jullie verdere details maar ik hoop echt deze week mijn blog weer iets bij te werken. Ik zeg maar zo....tot later.

zondag 15 maart 2009

Schilderijtjes

Omdat ik de laatste weken een beetje in een dipje zit hebben lieve scrapvriendinnetjes mij kaartjes gestuurd. Zijn het geen echte kunstwerkjes? Meiden bedankt voor deze oppeppertjes!

I'm falling in love

Komt daar het voorjaar dan toch eindelijk aan? Klik op de foto's voor mooie details.

Borstels??

Eva van 3 kijkt aandachtig toe hoe haar zusje Nimra de borst krijgt. Ongetwijfeld zal er nog iets van herinnering sluimeren bij Eva, immers zij heeft 14 maanden lang borstvoeding gehad.
Afijn, Eva observeert en observeert. Uiteindelijk vraagt ze aan mama Susan: "Mama als Nimra klaar is mag ik dan ook aan je borstels?"
Tja en wij vrouwen maar denken dat alleen mannen haar op hun borst hebben.