TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN


woensdag 27 mei 2009

Hiep hiep hoera


Vandaag is het al weer 32 jaar geleden dat Susan geboren werd. Ons meiske, toen amper 5 pond en een halve meter lang is inmiddels een volwassen vrouw en moeder van 3 prachtige kinderen.
Ik kon het natuurlijk niet laten om een kaartje te scrappen.
Posted by Picasa

vrijdag 22 mei 2009

Dauwtrappen

Gisteren hebben Chris en ik de fietstocht van de Stentor gefietst, nou ja....Chris fietsen en ik op mijn scootmobiel. Wat is Nederland toch mooi! Als je op de foto klikt dan wordt hij vergroot en kun je zelfs één van de ooievaarsjongen zien.



donderdag 21 mei 2009

En dat is 3!

Zoals ik in een eerder bericht al heb verteld, zie 'mijn kanjers' ben ik momenteel met een nieuw scrapproject bezig. Ik maak van de kleinkinderen een LO en hang de LO aan een kleerhanger. Vervolgens worden de 'schilderijen' bij ons aan de muur gehangen. Het wordt een echte eregalerij. Inmiddels heb ik Dave, Eva en Benjamin af. Nu Rachel en Nimra nog. Wordt dus vervolgd .
Posted by Picasa

Award

Van Anneke (http://musici-anne.blogspot.com/) ontving ik deze award, ik ben er apetrots op. Ik geef deze award door aan de volgende meiden
Ans http://blogvanans.blogspot.com/
Esther http://scrapsterretje.blogspot.com/
Mariëlle http://mariellevanderweide.blogspot.com/
Natalie http://scrapprincesss.blogspot.com/


vrijdag 15 mei 2009

Kaartje gescrapt

Voor Marcia, een scrapvriendinnetje die gisteren jarig was, heb ik een verjaardagskaart gescrapt. Het was voor mij een behoorlijke uitdaging omdat het kaartje voornamelijk bestaat uit de kleuren wit. zwart en grijs, kleuren waar mee ik (bijna) nooit scrap!Posted by Picasa

donderdag 14 mei 2009

Mijn kanjers

Misschien is het een raar idee om mijn kleinkinderen aan een kleerhanger op te hangen maar ik vind het resultaat wel grappig. Ik heb nu twee LO's af en twee kleerhangers gescrapt. Mijn kanjers komen straks alle vijf aan de muur te hangen.

dinsdag 12 mei 2009

Kaartje gescrapt

Voor mijn schoonzus Gerda maak ik af en toe een kaartje. Hij komt daar altijd heel goed tercht. Eerst staat hij een aantal weken in te pronken in de kamer en uiteindelijk verhuist hij naar een heuse bewaardoos. Af en toe gaat de bewaardoos op schoot en worden de kaartjes weer bewonderd.












maandag 11 mei 2009

Stippelmot

Je zal de stippelmot maar op visite hebben! Voor de mens een prachtig gezicht maar als boom ben je beroerd af wanneer de stippelmot zijn onderkomen bij jou heeft gezocht. Deze veelvraten zien kans om al het blad van zijn gastheer op te eten. Geukkig wordt er vrijwel nooit blijvende schade aangericht en zal de boom wanneer de stippelmot vertrekt in de gedaante van een vlinder alsnog bladeren krijgen.





























donderdag 7 mei 2009

Burgers ZOO

Pas geleden zijn Chris en ik een halve dag (langer kon ik nog niet volhouden) naar Burgers Zoo geweest. Omdat we een abonnement hebben maakt het niet uit als we er wat sneller door heen lopen.
Van een paar foto's heb ik een LO gemaakt. De basis van de LO was de sketch van de online crop van afgelopen maandag op het forum.

Roos, je ballonkaartje komt eraan.

Vind ik toch een kaartje van een ballonwedstijd. Roos heeft de ballon laten 'vliegen', het vierjarige meisje komt uit komt uit Albergen. Sorry Roos en ouders maar ik moest toch echt even googelen waar Albergen ligt, het blijkt in de gemeente Tubbergen (Overijssel) te liggen. Met ruim 3500 inwoners hoef ik me niet direct te schamen dat
Albergen mij vreemd in de oren klonk. Voor Roos heb ik een kaartje gemaakt en ik heb weer gemerkt dat het inkleuren van stempels niet echt mijn ding is.
Roos ik hoop voor je dat je een prijs wint.

dinsdag 5 mei 2009

Lieve kaarten

Deze lieve kaarten heb ik gekregen tijdens mijn ziekenhuisopname's en mijn herstel daarna. Alhoewel het medisch dossier nog niet helemaal gesloten kan worden voel ik mij toch al een heel stuk beter. Reden om deze periode min of meer af te sluiten en op deze manier alle ontvangen kaarten te showen. Iedereen bedankt voor alle blijken van medeleven.

maandag 4 mei 2009

Steeds opnieuw

Vandaag 4 mei 2009 staat voor mij en, voor velen met mij, in het teken van de dodenherdenking. Met ontroering heb ik naar de beelden op de televisie gekeken. Onze koningin kreeg applaus. Ik werd er stil van. Nog stiller werk ik van dit gedicht geschreven door Manon Slob, de 18-jarige winnares de dichtwedstrijd 'Dichter bij 4 mei'

Steeds opnieuw

Geloof en hoop liggen
Tot as gesmolten
Bloeden dood in de straten
Van een stad die

Niet meer zingt

Op de stoeprand – een jongen
Zijn ogen te oud voor het kind
Dat hij nog is

Veel te veel gezien

De tijd heeft de stad verlaten
Waar blijft de toekomst
Op een plek waar alles stil staat

Wanneer komt de toekomst
Als je dromen zijn vermoord

Wie laat je soms weer leven
Even leven

In de stilte

Twee minuten, even vrijheid
Steeds opnieuw haal ik je terug

zondag 3 mei 2009

Delight

Men neme een schaaltje Bugles, roomkaas, de aprilsketch van mijn forum, kleindochter Eva en de camera in aanslag. Dan kun je deze plaatjes schieten en een prachtige LO maken!


zaterdag 2 mei 2009

Wat een boef

Hij is ruim 2 jaar oud en is net zo ondeugend als ie er uit ziet. Onze kleinzoon Dave, wat houden we van hem!