TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN


vrijdag 30 oktober 2009

Für Elise

Gea, een verzorgende in het verzorgingshuis waar mijn moeder woont, is op 25 oktober bevallen van een prachtige dochter.
Heel toevallig is Elise geboren op de geboortedag van mijn moeder! Ik kon het niet laten om een kaartje te maken.

Gea en Paul, van harte gefeliciteerd met jullie dochter Elise!

woensdag 28 oktober 2009

Kaart gemaakt voor Rieky

Voor een hele dierbare vriendin heb ik deze kaart gescrapt. En ook al kennen we elkaar al jaren ik heb geen idee of ze van deze vintage-achtige stijl houdt. Binnenin de kaart zit een dikke gezellige brief, zo houden wij elkaar meestal op de hoogte van ons wel en wee.
















Kaartenswap

Ik heb meegedaan aan een kaartenswap en dit geweldige kaartje van Marja gekregen. Normaal gesproken maak ik altijd een foto van mijn eigen werk, deze keer ben ik dat vergeten. Maar ik kan jullie verzekeren, mijn kaartje voor Marja kan niet tippen aan deze. De kaart is in de vorm van een kubus en de uil piept er bovenuit. Marja bedankt voor deze prachtige kaart en hij staat te pronken in mijn kast.










En....als je na het ontvangen van deze prachtige kaart geen fijne dag hebt dan weet ik het niet meer!






De kaart van bovenaf gezien.



dinsdag 20 oktober 2009

Familieworkshop

Afgelopen zaterdag heb ik een familieworkshop georganiseerd. We hebben een enveloppenalbum gescrapt en ook al had niemand eerder een enveloppenalbum gescrapt, enkelen hebben zelfs geen of nauwelijks scrapervaring, de resultaten waren erg leuk.
Ook is unaniem besloten dat er binnenkort nog een keer (een workshop) gescrapt zal worden.
Posted by Picasa

vrijdag 16 oktober 2009

Cute

Tijdens het scrapweekend heb ik deze LO gemaakt. Ik was hem vergeten te plaatsen maar hier komt hij alsnog.











zondag 11 oktober 2009

Over Herfst, Honden en (H)appels uit eigen tuin

Dat is me toch ook wat! Bij nader inspectie blijkt dat ik de foto van de (h)appels uit eigen tuin niet in de collage heb geplaatst. Hier komt de foto alsnog.
Afgelopen week ben ik er met Kruimel en Ziva op uit geweest. Inmiddels is Ziva al bijna zo groot als Kruimel. Neem daar haar jeugdige onbenulligheid en enthousiasme bij, dan kun je alleen maar medelijden met Kruimel hebben. Regelmatig komt Ziva aanstormen en doet een poging om dwars door Kruimel heen te lopen, het gevolg is dat ze samen rollebollend in het gras liggen. Ondanks alles vindt Kruimel haar helemaal geweldig.Tijdens ons uitje heb ik een paar foto's van de natuur gemaakt. Wat is de herfst toch mooi en wat hou ik van de laatste bloemen, de geur en de herfstbladeren!


Posted by Picasa

donderdag 8 oktober 2009

Filefolder miniboekje

Afgelopen weekend ben ik naar een ontzettend gezellig scrapweekend geweest. Er werden 2 workshops gegeven waarvan onder ander een workhop 'filefolder boekje' maken. Tijdens het weekend heb ik hem niet afgekregen omdat er naast het scrappen ook enorm veel gekletst werd, dat hoort er ook zo bij. Ik heb heel veel scrapvriendinnetjes weer in levende lijve ontmoet, helemaal toppie. Helaas moet ik weer een heel jaar wachten voor er een volgend weekend is.
Voor het resultaat van mijn filefolder boekje zie onderstaande collage. Wanneer je de collage even aanklikt wordt hij vergroot, zo zie je de details beter. De resulataten van mijn andere album volgen zo spoedig mogelijk.
Posted by Picasa