TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN


woensdag 30 december 2009

Kaart

Het gebeurt vrijwel nooit maar dit jaar dus wel. De kaarten zijn op en toch moet ik er nog verschillende versturen. Met de foto's van de sneeuw die ik recentelijk gemaakt heb is het geen probleem. Hieronder een voorbeeld van een (zelfgemaakt) kaartje.

Eindelijk......de deurhangers gefotografeerd

Eindelijk dan toch de foto's op mijn weblog.

Al een paar weken geleden is Ageeth bij mij geweest om samen met mij Disney deurhangers te maken. Deze afspraak had behoorlijk veel voeten in de aarde want iedere keer was ik zwak, ziek of misselijk. Ageeth (de lieverd) deed het voorstel om naar Zwolle te komen i.p.v. dat ik naar Laren zou komen. Wat hebben we een gezellige dag gehad samen en er is veel werk verzet. Want ook al zul je dat niet zeggen, het is hele intensieve klus om Disney deurhangers te maken. Hieronder de resultaten ook zie je een dolgelukkige Eva die de deurhanger voor haar en Nimra in ontvangst neemt!


maandag 28 december 2009

Mini schaatsjes

Gisteren heb ik deze schaatsen van vilt gemaakt. Nicole heeft op haar weblog http://nicole-mylifeinscraps.blogspot.com/ een miniworkshop 'vilten schaatsen maken' staan. Dus naald en draad voor de dag en frutselen maar.
Het zijn echte mini schaatsjes getuige de foto! Klik op de foto's voor een groter formaat.

maandag 21 december 2009

Zo moeilijk is nederlands niet, je moet alleen goed lezen!

ANTILOOP
middel tegen diarree
BEDACHT
naast bed nummer zeven
ACHTERAF
min acht
CONTINENTEN
inenten op een delicate plaats van het lichaam
PAPIER
zwaarlijvige Ier
MINISTER
heel kleine ster
KRAKELING
zoontje van een inbreker
PROFEET
professor aan tafel
KAARSRECHT
recht om kaarsen te vervaardigen
VERTROUWEN
in het buitenland trouwen
UURWERK
werk dat per uur betaald wordt
MINIMAAL
kleine maaltijd
PANAMA
vader laat moeder voorgaan

zondag 20 december 2009

Sneeuw....ik kan er geen genoeg van krijgen!

Posted by Picasa

Ik schaam me

Een paar berichtjes terug heb ik foto's van mijn swap voor Linda geplaatst. Inmiddels heb ik mijn swappie al binnen maar ik ben tot nu toe er nog steeds niet aan toe gekomen om hem te plaatsen. Maar.....hier zijn de beloofde foto's.



donderdag 17 december 2009

Receptenswap

Yes, mijn eerste receptenswap is binnen! Afgelopen maandag hebben Mariëlle en ik samen gescrapt en Mariëlle bracht de receptenswap voor mij mee. Voor diegene die niet weet wat een swap is, hier de uitleg. Voor een swap heb je een aantal deelnemers nodig. Bij een receptenswap is afgesproken dat je voor iedere deelnemer een recept scrapt. In dit geval is er afgesproken dat het een makkelijke receptenswap is. Ook is de afspraak dat de swap op correspondentiekaarten van de HEMA wordt gemaakt, dit is A6 formaat. Alleen ik ben een uitzondering (hihi). Omdat ik al een aantal recepten op het 15cm. x 15 cm. heb maken de meiden voor mij een swap op dit formaat. Lief toch?? Het recept is (nog) niet leesbaar. Daar wacht ik mee tot iedereen de swap van Mariëlle heeft ontvangen.

Sneeuw(pret)

De eerste sneeuw deze winter is gevallen. Al vroeg ben ik met de honden naar buiten gegaan om te genieten van deze witte wereld. Ook Ziva, zij maakt voor de eerste keer in haar leven sneeuw mee, vindt het prachtig.

vrijdag 4 december 2009

Vriendinnenswap


Afgelopen maand heb ik weer aan een vriendinnenswap mee gedaan. Deze heb ik voor Linda gemaakt, die van Linda voor mij is ook al gepost. heeft morgen. Als de TNT nu eens meewerkt dan heb ik hem morgen. Wordt vervolgd!




























Vadertje en moedertje spelen


Af en toe hebben Bart en Susan een gekke bui, voor verdere informatie zie de journaling.