TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN


zaterdag 17 juli 2010

Onze meiskes hebben een nieuwe kamer

Zowel Rachel als Eva hebben een nieuwe grote meisjeskamer gekregen. Natuurlijk gaat oma dan even aan de slag om iets leuks te maken. Immers een nieuwe kamer daar hoort een kadootje bij.



Kaarten


Bestelling verjaardagskaarten
Ik kreeg een 'bestelling'  om minimaal 5 verjaardagskaarten te maken. Wauw, dat is goed voor mijn hobbypotje. Deze kaarten breng ik vanmiddag weg en als ze goedgekeurde worden volgt er nog een bestelling. Jippie!





maandag 12 juli 2010

Het regent, de pannetjes worden nat

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat
Daar kwamen twee boerinnetjes
die vielen op hun gat.

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat
Daar kwamen twee soldaatjes aan
die vielen op hun gat.


Het regent, het zegent, de pannen worden nat
Daar kwamen twee matroosjes aan
die vielen op hun gat.
Daar kwamen twee matroosjes aan
die vielen op hun gat.







zaterdag 10 juli 2010

Beeldschoon

Gewoon....nou ja gewoon?!  Een paar prachtige plaatjes die ik heb geschoten tijdens mijn tochtje met de scootmobiel. Wat is de natuur toch mooi!

donderdag 8 juli 2010

Rondje Zwolle




Deze uit de kluit gewassen Speerdistel kwam ik vanmiddag tegen toen ik een rondje Zwolle reed op mijn scootmobiel. Om een indruk te geven van de hoogte heb ik hem samen met het ' Zwolle' bord gefotografeerd, ze staan samen op één lijn.

Scrappen met stof

En alweer een tas van een rokje gemaakt. Ik krijg de smaak helemaal te pakken want nummer 3 is op een haar na klaar!

Webshoppie





Deze tas heb ik gemaakt voor mijn webshoppie in wording. Omdat ik hem al verkocht heb zal ik hem alleen nog maar als voorbeeld kunnen gebruiken van wat ik zoal kan maken.
De tas is van een oude spijkerrok gemaakt, ik vind het enorm leuk werk om te doen en beschouw het als scrappen met stof.

vrijdag 2 juli 2010

Geboortekaartje gescrapt

Dit kaartje heb ik gescrapt voor Tineke, Mathieu en de kinderen voor de geboorte van hun zoontje en broertje Mees. Nienke krijgt het nu wel heel erg zwaar, zij moet namelijk tegen 3 broers opboksen!


Verjaardagskaarten

 Wat vliegt de tijd toch! Afgelopen maandag was ik jarig en heb nu dus de 1 achter de 5 staan. Door familie en vriendinnen ben ik niet vergeten, kijk alleen maar eens naar deze prachtige kaarten.
Posted by Picasa