TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN


dinsdag 28 februari 2012

Hello Kitty

Ik kreeg de vraag of ik ook een Hello Kitty mutsje kon haken. Natuurlijk kan ik dat!

Rachel is thuis!

Het is alweer een poosje geleden dat ik iets op mijn blog heb geplaatst. Dit was echter niet zonder reden. Rachel, onze oudste kleindochter, is heel ernstig ziek geweest en ze heeft anderhalve week in het ziekenhuis gelegen. Inmiddels is ze weer thuis en moet daar nog heel veel aansterken. Hierdoor heeft oma eindelijk weer tijd en ruimte om leuke dingen op te pakken. Ik zal vandaag nog een paar foto's plaatsen van leuke haakwerkjes die ik bestelling heb gemaakt,

woensdag 15 februari 2012

Winterse lay out

Voor SCRAPCORNER heb ik deze winterse lay out gemaakt. Het papier is van Kaisercraft, de lijn is Blea&Ivy te koop bij ScrapcornerDeze prachtige lijn leent zich bij uitstek voor het scrappen van winterfoto's. Volgens mij heeft iedere scrapper de afgelopen weken wel een aantal prachtige foto's van de winter gemaakt. Dus ik zou zo zeggen ga naar de webshop van Scrapcorner en bestel dit prachtige papier.

dinsdag 7 februari 2012

Project Life week 4

Afgelopen weekend heb ik week 4 van mijn PL afgemaakt. Wanneer ik mijn journaling lees dan merk ik dat ik heel veel dingen heb om dankbaar voor te zijn. Ik heb lieve vriendinnen en regelmatig leuke uitjes, er zijn mensen die het met heel veel minder moeten doen!





Deze kaartjes heb ik nog gemaakt voor het kinderkankerfonds. Deze keer heb ik 'het ventje' logo van het kinderkankerfonds gebruikt. Omdat ik absoluut niet goed ben in het inkleuren zijn deze kaartjes een hele opgave voor mij geweest. Met deze 2 erbij staat de teller op 4. Hier laat ik het bij, dus de gevulde envelop gaat naar Christa.


Op mijn scrapkamer ligt mijn A-Z album nog te wachten om afgemaakt te worden. Ik heb het halve alfabet gescrapt dus de andere helft ligt nog te wachten. Tussen de bedrijven door wil ik deze week nog een lettertje scrappen, immers in 2012 moet hij af zijn. Wordt vervolgd!



vrijdag 3 februari 2012

Kaartje voor een scrapvriendin

Voor mijn scrapvriendin Marja heb ik dit kaartje gemaakt. Dit omdat haar oma afgelopen zondag is overleden.

woensdag 1 februari 2012

Kaartjes voor het kinderkankerfonds

Deze kaartjes heb ik gemaakt voor het kinderkankerfonds en ik stuur ze naar Christa . Neem maar eens een kijkje op haar blog, dan kun je het hele verhaal lezen met betrekking tot dit prachtige initiatief.
Nog mooier is als ook jij een of meerdere kaartjes maakt.