TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN

dinsdag 17 april 2012

Mijn inspiratie voor deze kaartjes heb ik gekregen door een voorbeeld van  het kaartjes zoals N. die wil gaan maken zie vorig blogbericht. Ben ik meestal niet zo van het zwart-witte, deze kaartjes vind ik toch wel stijlvol geworden. Zo mag zwart-wit van mij!

donderdag 12 april 2012

Hartjes

Ik kreeg een email van een voor mij totaal onbekend iemand. Of ik voor 45 hartjes kon zorgen. Natuurlijk kan ik dat. Omdat gewoon versturen ook maar zo saai is heb ik er een kaartje voor/bij gemaakt.
Het idee heb ik vanFia , zij stuurde me een kort geleden in een  mooie kaart een rakje op. En nu ga ik me ongelooflijk schamen, ik wilde de link van het rakje hier plaatsen, ik was er namelijk stellig van overtuigd dat ik hierover een berichtje had geplaatst blijkt dat niet zo te zijn. Gelukkig heb ik wel een foto van het rakje van Fia voor mij, dus die plaats ik alsnog.
Fia's leuke rakje voor mij in de prachtige envelopkaart. In het zakje zaten de leuke kadootjes.

Deze envelokaart, naar idee van Fia gemaakt, is gisteren op de post gegaan met daarin de 45 hartjes. Inmiddels heb ik gehoor dat hij al bezorgd is. Soms houdt de TNT toch woord, vandaag gepost morgen besteld.

woensdag 11 april 2012

Paaskaartjesswap

Ik heb aan een paaskaartjesswap meegedaan. 'k Moest dus zelf  6 kaarten maken en versturen maar kreeg hier ook 6 kaartjes voor terug. Leuk, leuk, leuk!

Daniëlle (l.boven), Esmé (r.boven), Tineke (l.midden), Marja (r.midden), Fia (l.onder) en Angelina (r.onder) dank jullie wel voor de prachtige kaartjes. Ze staan te pronken in de huiskamer.
Hiernaast de door mij gemaakte kaartjes. Volgend jaar weer!?

Opzij

Opzij, opzij, opzij. Maak plaats, maak plaats, maak plaats. Wij hebben ongelofelijke haast.

En het is gelukt, wij zijn nog voor de pasen gearriveerd bij de Groenendijkjes en de Dekkers, de kleinkinderen waren blij verrast.

vrijdag 6 april 2012

Miscommunicatie

Zoals misschien bekend is Dave, mijn jongste kleinzoon, slechthorend. Hierdoor heeft hij een spraakachterstand.
Ik, de oma, heb een zeer ernstig gehoorverlies. Het zal de lezer duidelijk zijn dat een gesprek tussen ons tweetjes niet altijd even goed verloopt.
Zo ook deze keer, Dave is in de zandbak aan het spelen en komt met een prachtige taart nij mij, ik versta dat hij zegt, 'kijk eens oma wat een mooie taart'. Dave zegt echter; 'kijk oma ik heb het kruis van Jezus gemaakt'.
Waarop ik antwoord, 'jonge wat heb je hem mooi versierd'!
Dave krijgt ogen zo groot als schoteltjes en zegt nogmaals en ik kan me niet aan de indruk ontrekken iets luider 'nee oma ik heb het kruis van Jezus gemaakt'. Dat is niet mooi.
En met deze opmerking raakt hij de essentie van het verhaal.

maandag 2 april 2012

Laugh

Je zult toch DT-er zijn voor Scrapcorner en dan deze prachtige lijn van  EP, This&That Graceful,  toegestuurd krijgen. Ik kan je verzekeren dat je dan maar wat graag aan de scrap gaat.

Sinds een paar weken volg ik een fotocursus. Gelukkig is Nimra, hier op de foto's, een gewillig model waardoor ik nooit zonder fotomodel en dus fotomateriaal zit.