TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN


maandag 17 september 2012

Giggle

Deze week mocht ik de Lay Out maken voor Scrapcorner.
Had ik voeger cameravrees en vond het verschrikkelijk om gefotografeerd te worden, voor Rachel en Eva is gefotografeerd worden een groot feest. Voor oma, die de camera vaak in de aanslag heeft, is dit natuurlijk geweldig.
Het papier is van So happy together , wat een vrolijke kleurrijke lijn. De vlinders zijn gestempeld op het papier van deze lijn, zilverkleurig geëmbost en uitgeknipt. Voor de voelsprieten zijn kopspelden gebruikt. De bloemstengel is gehaakt van lint en de steeltjes zijn omwikkeld met lint. Voor ‘giggle’ zijn de alphastickers van deze papierlijn gebruikt.
Wanneer je met dit papier werkt word je So Happy!



 

dinsdag 11 september 2012

Project Life, week 33 en 34

Soms kabbelen de weken rustig voort. Er zijn dan geen bijzonderheden te melden. Week 34 was zo'n week. Daarom heb ik deze week de letter H genomen. Waarom de letter H? Geen idee.

maandag 3 september 2012

Project Life week 30 t/m 32

En weer drie weken van mijn Project Life klaar.



Belofte maakt schuld

Eva is een heerlijke verzamelkont. Zo'n twee weken geleden kwamen de Groenedijkjes bij ons op visite en Eva  showde mij haar tasje met 'schatten'. In dit tasje zat een zelgemaatk kaartje van mij, hij was zeker zo'n twee jaar oud. Dit ontroerde mij en ik beloofde Eva nog een kaartje te maken. Maar ja, wat doe je dan als Eva ook nog een grote broer en twee kleine zusjes heeft. Precies....gelijke monniken gelijke kappen. Linksboven, kaartje voor Isis, rechtsboven kaartje voor Nimra, linksonder kaarte voor Eva en rechtsonder kaartje voor Benjamin. Nu nog voor Rachel en Dave aan de slag, ik weet zeker dat dit tweetal het ook leuk vindt om een kaartje te krijgen.