TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN


donderdag 25 oktober 2012

En nog meer ATC-tjes


Er is een nieuwe hobby geboren want wat vind ik het maken van ATC-tjes leuk werk. Hiernaast weer een aantal exemplaren.  De tweede is al geruild al de anderen zijn er nog.


Inmiddels zijn  de vlinder, de uil, de poezenschool, de gestempelde dames en van de vintage ATC (foto van 4) de ATC rechtsonder geruild.











Voor mijn lieve vriendinnetje Ageeth heb ik deze kaart gemaakt. Haar vader is afgelopen zondag overleden en vanzelfsprekend is ze hierover erg verdrietig. Ageeth, nogmaals sterkte en een dikke kus!

donderdag 18 oktober 2012

Artist Trading Cards =ATC


En dan eindelijk weer een blogberichtje. Doordat ik nog niet zolang geleden aan mijn rug ben geopereerd kan ik niet scrappen. Ik mag een maximaal een half uur aaneengesloten zitten, daarna moet ik weer liggen, in zo'n half uur kan je niet veel. Maar ik heb, dankzij Monique,  de  ATC's ontdekt en doordat  zo'n kaartje binnen een half uur gemaakt is ben ik hier mee aan  de slag gegaan. De Artist Trading Cards, ATC's zijn kaartjes van 2,5 bij 3,5 inch (64 x 89 mm). Deze kaartjes worden op allerlei mogelijke manieren versierd, zodat er kleine kunstwerkjes ontstaan. Achterop signeer je het kaartje en zet je er een datum, eventueel een titel en/of een serie/editienummer
Op bovenstaande foto show ik mijn eerste serie ATC's met het thema 'so happy'.  Het mooie en kleurrijke papier is van 'So happy together' te koop bij Scrapcorner. Ik heb hier zelfs de naam van de lijn 'so happy' gebruikt. Het middelste kaartje van de rechterrij heb ik geruild met Monique. De middelste van de linkerrij hou ik zelf en de andere zijn dus om te ruilen. Nu nog 'ruilmaatjes' vinden.



Dit kaartje heb ik van Monique ontvangen.