TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN


vrijdag 30 november 2012

Project Life


Hier dan weer een flink aantal weken van mijn Project Life. Deze weken zien er anders uit dan jullie van mij gewend zijn. Omdat ik aan mijn rug ben geopereerd heb ik ervoor gekozen voor deze manier. De komende weken ga ik weer op de oude voet verder. Bedankt voor het kijken en eventueel reageren.









donderdag 22 november 2012

Cupcakes


Morgen is Dave jarig en wordt hij alweer zes jaar. Hij wilde graag op cupcakes trakteren dus voor het maken ervan werd ik ingeschakeld.
 
Hiernaast zes ATC-s, ze zijn allemaal voor de ruil.

vrijdag 16 november 2012

Hallo meneer de uil



 Van Chris heb ik een nieuwe telefoon gekregen en daar hoort natuurlijk een nieuw hoesje bij. Het hoesje is zelf gehaakt maar het patroon heb ik van Haakmuts
 Els AW van studio QX organiseert iedere maand een ATC-swap. Het thema van de maand oktober was 'cupcakes'. Ik heb hieraan meegedaan en de ATC's, op de foto hiernaast, heb ik terug gekregen. Zo leuk!
Ik ben al een tweede aan het haken die wordt paars met lila. Als je belangstelling hebt wil ik er ook voor jou wel een haken.
 
Bovenstaande ATC's heb ik gekregen van  Monique we hebben de smaak van het ruilen behoorlijk te pakken! 
 
Hieronder de ATC's die ik van Nel Warner heb gekregen, ook met Nel heb ik geruild.







Hiernaast de stempel ATC's van Desirée uit Purmerend










De paddenstoel heb ik van Tineke Aasman, de paspop van Soraya Schultink en last but not least de rechter van Els van Studio Kuuk.




zondag 11 november 2012

Huisje, boompje, beestje

 En daar komt ze weer met haar ATC's. De bovenste serie houd ik zelf. van de onderste foto houd ik de ATC rechtsonder. De andere zijn voor de ruil. Huisje, boompje, beestje wil ik alleen als serie ruilen.


dinsdag 6 november 2012

ATC poezenswap

Ik heb aan de poezenswap van Studio QX (kuuks) meegedaan. Het thema deze maand is poezen. Je mag er 3 of 6 opsturen en voor het laatste heb ik gekozen. van de foto hiernaast heb ik de bovenste en de middelste opgestuurd. Van de onderste foto heb ik de middelste foto en alle foto's van het onderste rijtje opgestuurd.
 De overgebleven ATC's zijn voor de ruil. De Cute Cat is een geborduurde versie, deze wil ik houden maar wanneer je belangstelling hebt voor een geborduurde ATC dan maak ik er eentje voor je.
Nu ik weer wat langer op mag zitten ga ik ook maar eens weer proberen het scrappen op te pakken. Ik wil graag verder met mijn PL en hiermee heb ik nu toch wel enige achterstand opgelopen. Maar....komt goed. 

vrijdag 2 november 2012

Cupcakes ATC

Ik heb aan de ATC swap van StudioQX (kuuks) meegedaan. Els organiseert iedere maand een swap en iedere maand heb je ook een ander thema. Deze keer was het thema 'cupcakes'.  O,o,o wat vind ik het maken van ATC's toch leuk. Wanneer je geïnteresseerd bent dan adviseer ik je een kijkje te nemen bij Studio QX (kuuks) Paar pas op het is verslavend!

De kwaliteit van de foto's is slecht, in het echt zijn de kleuren heel helder.