TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN

donderdag 27 november 2008

Don't disturb

Op Dave's verjaardag, zondag 23 november j.l., was Benjamin het oudste kind. Hij verveelde zich! Alles was saai. Kleine kinderen zijn saai, het speelgoed is saai, op visite gaan is saai, niks is leuk!
Maar....wanneer hij eenmaal pen en papier tot zijn beschikking heeft vermaakt hij zich opperbest. Uiterst geconcentreerd wordt er getekend en geschreven.
Don's disturb please.

5 opmerkingen:

Ageeth zei

Mooi hoor !!! Heerlijk he, als ze zo lekker bezig zijn

Ellen zei

ik vind m heel leuk!!! En wat zit ie lekker te tekenen zeg, dat deed ik vroeger ook heel vaak haha

Anoniem zei

Wat een prachtige LO moeders! Maar dat kan naturlijk ook niet anders met zulk mooi fotomateriaal.

Angèle zei

Super LO Dilly, mooie kleurcombi bij de foto's. Zelf heb ik geen kleinkinderen. Maar langzaam kom ik op een leeftijd dat het een beetje begint te kriebelen. En ofschoon er geen tekenen zijn dat ik in de nabije toekomst oma worden mag, kan ik me er al wel op verheugen. Niet verder vertellen! Wat is een scrapster zonder kleinkinderen? Maar ik moet wel gaan sparen voor een spiegelreflexcamara. En een fotocursus gaan volgen. Want dan wil ik goed voor de dag komen. Helaas heb ik van mijn eigen dochters niet zo'n geweldig fotomateriaal. Wat is de techniek vooruit gegaan. En dat we nog lang mogen scrappen, heerlijk!
En je mag gerust linken. Dat ga ik ook doen, zodra ik weet hoe het moet. Schijnt eenvoudig te zijn. Groetjes, Angèle

Anneke (An) Wijers zei

Leuk Dilly! En een leuke herinnering, haha.
Ik ben wel benieuwd hoe je de achtergrond hebt gemaakt. Is het gestempeld met net zoiets als dat bubbeltjesplastic? Of is het een bestaand dessin?