TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN

zondag 21 december 2008

En daar is Nimra, ons vijfde kleinkind

Oh wat was ik nieuwsgierig de laatste maand van Suus haar zwangerschap naar dit nieuwe mensje, wat duurt wachten dan lang! De avond voor Nimra's geboorte waren we nog een poos bij Bart en Susan geweest en herhaaldelijk hadden we met z'n allen de slappe lach. Om 22.00 uur gingen we weg en er leek nog niets aan de hand. Maar schijn bedriegt want goed twee uur kregen we een telefoontje dat onze nieuwe kleindochter lag te wachten op een knuffel van ons. Wat een prachtige meid is Nimra, kijk maar naar de foto's en je zult zien dat ik niet overdrijf.

5 opmerkingen:

* Daniëlle * zei

Oh, wat een liefje, die eerste foto, geweldig! Veel geluk, liefde en gezondheid voor de kleine meid in haar leven gewenst.

Janine zei

och wat een schatje!
en een heel mooi kindje! daar kun je zeker trots op zijn! geniet er lekker van! ;)

Angèle zei

Van harte proficiat met jullie nieuwe zondags-kleinkind Dilly. Wat kijkt ze tevreden. En een prachtdag om geboren te worden. De korstste dag van het jaar, net voor kerst, weer een extra feestdag erbij. Ik kan het weten want 27 jaar geleden werd mijn oudste dochter op deze dag geboren. Geniet er maar van! Kerstgroetjes, Angèle

Fia zei

Nou je overdrijft zeker niet Dilly, wat een schatje en ohhhh die ogen!!!!!

Anoniem zei

Lieve Dilly en Chris,

Wat een leuke foto's van die kleine Nimra, en wat heeft ze een mooie naam. Nou geniet er maar weer van, maar dat doen jullie en dat weet ik zeker. Heel veel dikke knuffels.
De buren Kees en Sonja