TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN

zondag 26 juli 2009

Terug van weggeweest

Hier ben ik dan weer, terug van weggeweest. Van Susan en Bart kreeg ik de uitnodiging om een week over te komen naar Spanje waar hun vakantie houden. De beslissing was snel genomen. Ik heb genoten! Het was een week, zon, zee en zand. Ik heb zelf geen foto's gemaakt (ja je leest het goed!). Mijn compacte digitale spiegelrefelexcamera wordt gerepareerd en omdat ik met slechts een klein beetje handbagage reisde heb ik m'n 'grote' camera thuis gelaten.
Wat een service op zowel Schiphol al de vlieghaven Barcelona! Als gehandicapte had ik vooraf aangegeven dat ik afhankelijk was van iemand die mij naar de gate zou brengen en hulp zou bieden tot in het vliegtuig, dit is allemaal heel soepel verlopen. Ik zou het zo weer doen.

En nu...druk, druk, druk. In de week dat ik in Spanje was is mijn mams naar een verzorgingshuis in Zwolle verhuisd. Donderdagnacht kwam ik thuis en mams heeft vrijdag voor het eerst in Zwolle geslapen. Er staan nog ontzettend veel dozen die uitgepakt en uitgezocht moeten worden. Want ook al heeft mijn moeder nog steeds de overtuiging dat ze wel 50 kop en schotels nodig heeft, 'kijk nou eens hoe goed ze nog zijn, er mankeert niets aan', zal ze toch de komende week keuzes moeten maken en de nodige spullen zullen naar de kringloop worden gebracht.
Moeilijk voor haar want aan alles kleeft een herinnering, dat heb je zo als je bijna 81 jaar bent. Wanneer mijn broertje de opmerking plaatst dat ze zoveel zooi heeft is het ietwat snibbige antwoord dan ook, 'ik heb zelf nooit iets gekocht, jullie brachten altijd van alles voor mij mee'. Tja..

Ik weet nu de ultieme methode om het vakantiegevoel zo snel mogelijk kwijt te raken...verhuizen!!

1 opmerking:

Ilonka zei

Welkom thuis! Ik hoop dat je snel weer in je ritme komt. Want dat is altijd zo moeilijk. Die vakantie stemming wil je altijd zo lang mogelijk vast houden.

Groetjes Ilonka