TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN

donderdag 27 januari 2011

JD 11 t/m 15Omdat de tekst van 15 januari gefotografeerd slecht te lezen staat hij hieronder.

Chris gaat de nachtdienst in, daardoor hebben wij vandaag een lekker dagje vrij. Het is een rommel- en boodschappendag geworden. ’s Avonds ben ik, samen met mama, naar een gratis gospelconcert geweest van de ‘Celebrate Orchestra and Choir’. In een goed gevulde kerk hebben we genoten, van een prachtig concert door een fantastische groep Christenen die de blijde boodschap met een dergelijk enthousiasme brachten dat ik er stil van werd. Dat laatste gebeurt niet snel dus dat zegt wel iets! Na afloop nog even iets met mama gedronken om vervolgens moe in een leeg           
 bed te kruipen. Tja, Chris heeft het er slechter voorstaan, hij is aan het werk.7 opmerkingen:

Linda zei

Ziet er weer erg leuk uit, Dil. Wat fijn moet het zijn om een dagboek bij te houden op deze manier. Ik wil dat ook nog steeds eens doen. Jouw versie vind ik super, en je journaling ook. Het geeft ook een kijkje in je leven en hoe lastig het is soms is. Ik vind het geweldig knap dat je zo'n positief mens bent!
Veel liefs Linda

P.s. de foto van het mennen is mislukt omdat de lens zich scherpstelde op die blauwe stang. Ligt niet aan de camera of Chris. Waarschijnlijk was het goed gegaan als de camera wat hoger gehouden was.

NicoleJ zei

mooie pagina's weer hoor! Om het verhaal van de telefoon moet ik toch wel heel erg lachen!

Anneke (An) Wijers zei

Mooie art journaling ben je aan bezig!
Leuk om dat iedere dag te doen.

Gek genoeg lukt mij dat niet,
ik weet nooit wat ik moet schrijven.
Misschien moet ik wat beter naar jou kijken... ;-)

Tineke zei

Wat vind ik het boekje geweldig worden. Heb er spijt van dat ik niet iedere week een foto heb gemaakt, anders zou ik aan een weekboekje beginnen. Dat komt voornamelijk door je journalisering denk ik.

Monique zei

lieve tante Dil,

Wat een leuke JD maak je zeg!!!! :) Ik vond je dag van de 11e bijzonder om te lezen... ik heb er ook aan gedacht op die 11e!

Leuk om te lezen, maar vast ook leuk om te maken???

liefs Monique

blogvanco zei

Ik vind het prachtig om te lezen, hele mooie journaling Dilly !
En dan dat verhaal over die mobiel in je onderbroek, hahaha je bent me er eentje !

Jose zei

Wow, wat leuk Dilly! En wat een leuke jouraling. Ik lig helemaal in een deuk hier om die geimproviseerde wekservice van jou. Zie het helemaal voor me, maar dat van die droom betwijfel ik toch of er in je tekst niet een stukje censuur heeft plaats gevonden *LOL*. Volgens mij droomde jij van hele andere dingen! Hahaha. Erg leuk om te lezen en te zien.