TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN

vrijdag 16 september 2011

Poesiealbum

Voor de Poesiealbum swap heb ik zelf een Poesiealbum gemaakt. Ik heb hiervoor 2 plaatjes chipboard van 16 x 16 gesneden en 1 plaatje van 8 x 16. De laatset is de rug van het album. Verder heb ik het album bekleed met stof van de IKEA en opgeleukt met enkele zelfgemaakte details. De letters poesie zijn gestempeld door onder  witte lakenstof kant en klare chipboard letters te leggen en vervotgens er met inkt overheen te wrijven.
 Gisteravond had ik voor de binnenzijde van de voor en achterkant nog geen inspiratie, inmiddels wel dus vandaag zullen er nog wel een paar foto's bijgeplaatst worden.

Belofte maakt schuld, hier dan nog een paar foto's van de binnenkant van mijn Poesie album. Voor de belangstellenden onder ons, dit album heb ik gemaakt naar een voorbeeld uit eem Scrapbookmagazine, voorjaar 2011.

8 opmerkingen:

blogvanco zei

Wat gaaf !!

Petra zei

Gaaf Dilly, echt leuk, ik heb geen idee hoe ik een album moet maken op deze manier. Hoe ga je dan de blaadjes erin doen?

x

Fia zei

Goh Dilly wat is hij leuk en lekker vrolijk !!
Knap gedaan meid pffff je bent een kei !!

Fijn weekend..
Liefs Fia

Tineke zei

Wat ziet dat er geweldig uit. Leuk idee om zelf een album te maken, maar hoe ga je de pagina's er in doen. Ik ben blond en zie dat nog niet.

Fia zei

Ohhh enig de versjes Dilly!!!

Ageeth zei

Superrrrrrr

San_ zei

Oh wat gaaf Dilly!
Ik ben helemaal weg van de kleuren van de kaft.. echt super mooi!

ammunella zei

OOOOh wat leuk zeg , super gaaf