TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN

vrijdag 25 november 2011

Inspiratiepost

Zo leuk, ik heb via SSF meegedaan aan inspiratie per post. Het werkt als volgt de deelnemers worden aan elkaar gekoppeld en dan.....

Neem je een envelop en vul die met de volgende ingredienten:

■Vijf plaatjes in een bepaalde kleur.
■Iets met een nummer
■een mooi woord (schrijf op of knip uit)
■iets dat glimt
■een spreuk of wijze raad (opschrijven of uitknippen)
■iets dat je anders zou weggooien.
Stuur die volle envelop, liefst binnen een week, al of niet versierd naar je ruilmaatje en jij krijgt er zelf een van haar terug in de post. Het is niet alleen leuk om dingen uit te zoeken voor iemand anders die er dan iets van moet maken. Het is ook heel spannend om een dikke envelop met de post te krijgen en te weten dat jij aan de slag mag met wat daarin zit!

Met die gekregen zaken maak je een dubbele journaalpagina. Je moet van alles wat je krijgt iets gebruiken, maar je mag er delen van knippen en scheuren. Je mag geen andere dingen toevoegen, je moet het echt doen met wat je hebt gekregen. Wel mag je zelf een ondergrond maken en de boel naar hartelust versieren met potloden, pennen etc.

Zet daarna zo snel mogelijk een foto van je resultaat op de de site van Scrap Site Forum

Ik heb de envelop van Corrie  gekregen en dit is mijn resultaat. De volgende keer doe ik weer mee! Wist ik aanvankelijk niet wat ik ermee moet al snel was ik geïnspireerd door de gevulde envelop. Corrie dank je wel!

2 opmerkingen:

Tineke zei

Wat ontzettend gaaf geworden Dilly. Hoe je de envelop ook verwerkt hebt. Geweldig en die kleuren zo mooi. Top

ammunella zei

Hehe , das leuk , en je hebt er een mooie creatie mee gemaakt proficiat.
Groetjes van Emma