TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN


woensdag 29 juni 2011

Ik heb 1, 2, 3........

....4 kaarten gemaakt.
Eentje voor de pechvogel Dilana, omdat zij haar pols gebroken heeft. Ook voor Dionne, haar oudere zus, heb ik er een gemaakt, anders krijgt zij geen kaartje. En dat kan niet (vind ik).







De onderste 2 heb ik gemaakt met materiaal uit de junikaartenkit van Scrapcorner, inmiddels heb ik al 4 kaartjes van deze kit kunnen maken en ik heb nog heel veel spullies over dus wie weet...maak ik er nog meer! Het idee voor deze kaartjes hebik uit de Cards Only gehaald.

vrijdag 24 juni 2011

Kaarten

Gisteren heb ik 2 kaartjes gemaakt met de spulletjes uit de kaartenkit van Scrapcorner. De verschijnt maandelijks, is heel erg compleet en ik vind het iedere keer een kadootje die bij mij op de deurmat rolt. Ik heb er tot nu toe te weinig mee gedaan dus er ligt een behoorlijk stapeltje kits te wachten maar nu wil ik maandelijks een aantal kaarten ga maken. Deze zal ik dan ongetwijfeld op mijn blog plaatsen. Het papier is van Kaiserkraft, Chanteuse  en is nog op voorraad.

donderdag 23 juni 2011

De G, H en I van mijn A-Z album

Afgelopen week heb ik weer heerlijk zitten scrappen en 3 letters van mijn A-Z album gescrapt.
.






 

vrijdag 17 juni 2011

Miss Outlet

Oh het is toch zo geweldig....sinds een paar weken heeft ons winkelcentrum Zwolle Zuid een Miss Outlet. Voor € 10,00 kocht ik dit spijkerjurkje. Omdat ik hem een beetje saai vond heb ik er een paar bloemen en vlinders op geborduurd (en ik had de borduurnaald nog wel afgezworen). Ik ben ontzettend trots op het resultaat en ik weet zeker dat niemand met zo'n jurkje loopt.



Het mutsje is voor Petra, ik wilde hem even showen maar hij 'valt'niet helemaal mooi omdat mijn hoofdmaat een behoorlijk stukje groter is dan die van Petra. Ik wilde hem toch even laten zien. Ik zal vragen of Petra hem wil fotograferen en dan zal ik dat resultaat ook met jullie delen. Wordt vervolgd!

donderdag 16 juni 2011

Een beetje van mezelf en een beetje van....

De marktkoopman. De rabarber koomt uit eigen tuin, de aardbeien van de markt en het recept uit Landleven, 16de jaargang nummer 4.


maandag 13 juni 2011

De E en F van mijn A-Z album

Het werd de hoogste tijd dat ik weer eens verder ging met mijn A-Z boek. Vanavond heb ik heerlijk zitten scrappen, de E en de F zijn klaar. Het wordt straks een enorm leuk boek, wanneer ik nu de gescrapte letters doorlees verschijnt er dikwijls een glimlach op mijn gezicht.

zondag 12 juni 2011

Hierperdepiep Hoera

Rachel, onze oudste kleindochter, wordt overmorgen 6 jaar. Vandaag al werd het grote feest gevierd. Natuurlijk moest oma een prinsessentaart bakken. 'Maar oma dan alsjeblieft wel eentje zonder dat roze spul want dat vind ik niet zo lekker'.
Oma heeft het anders opgelost en voor Rachel een minitaartje met hagelslag erop gemaakt, dit viel in goede aarde.

Van de restjes heb ik de taart met vlinders gemaakt, er hebben zich al vrijwilligers voor aangemeld. Dat is, gezien mijn overtollige pondjes, niet verkeerd.


donderdag 9 juni 2011

Je zult het niet geloven......

                           Maar ik ben Design Team Member  van Scrapcorner   geworden. En ik ben trots!!!!

woensdag 8 juni 2011

PrietPraat

Nimra van tweeënhalf jaar loopt de badkamer binnen terwijl mama met de ladyshave in de weer is om prachtige gladde benen te krijgen.
Nimra kijkt een poosje aandachtig toe en vraagt uiteindelijk 'mama wat doe je, ben je je benen aan het stofzuigeren'?

zaterdag 4 juni 2011

Mjammie

Bart en Susan hebben vandaag hun verjaardag gevierd. Natuurlijk is aan mams gevraagd om een taart te bakken. Ik heb de taart gevuld met gele room, slagroom en verse aardbeien. Hij smaakte heerlijk!