TERUGKIJKEN,
DAAR KRIJG JE EEN STIJVE NEK VAN

dinsdag 7 februari 2012

Project Life week 4

Afgelopen weekend heb ik week 4 van mijn PL afgemaakt. Wanneer ik mijn journaling lees dan merk ik dat ik heel veel dingen heb om dankbaar voor te zijn. Ik heb lieve vriendinnen en regelmatig leuke uitjes, er zijn mensen die het met heel veel minder moeten doen!

Deze kaartjes heb ik nog gemaakt voor het kinderkankerfonds. Deze keer heb ik 'het ventje' logo van het kinderkankerfonds gebruikt. Omdat ik absoluut niet goed ben in het inkleuren zijn deze kaartjes een hele opgave voor mij geweest. Met deze 2 erbij staat de teller op 4. Hier laat ik het bij, dus de gevulde envelop gaat naar Christa.


Op mijn scrapkamer ligt mijn A-Z album nog te wachten om afgemaakt te worden. Ik heb het halve alfabet gescrapt dus de andere helft ligt nog te wachten. Tussen de bedrijven door wil ik deze week nog een lettertje scrappen, immers in 2012 moet hij af zijn. Wordt vervolgd!6 opmerkingen:

marja zei

jee wat wordt je album mooi!! echt heel gaaf!
en die kaartjes, ook zo mooi gemaakt. goed bezig dil!

Esther zei

Mooi Dilly.. Ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat

Fia zei

Heb je weer zo leuk gedaan meid.....ook weer naar de pijnpolie las ik ook een heel gedoe weer voor je en alsof het niet genoeg is weer ziekjes bah....ik vind het zo rot voor je..

En ook nog lieve kaartjes gemaakt....nou effe dimmen hoor..

kus Fia

Soraya zei

Mooiiii gedaan weer Dilly!!!

jolande zei

Ohhh dit blijft gaaf om naar te kijken...doorgaan ajb!!!
liefs Jolande

Anoniem zei

Prachtige PL pagina's Dilly, vooral de bovenste vind ik persoonlijk helemaal top !
De kaartjes voor het goede doel zijn ook leuk...